Zimní soustředění Rumburk březen 2009

18.03.2009 20:02

    Za vyvrcholení zimní přípravy lze považovat soustředění v severočeském Rumburku. Od úvodního dne bylo přítomno třináct lidí, další čtyři se přidali v průběhu. Po středečním seznámení se s prostředím a představení programu již následovala úvodní čtvrteční rozcvička a výběh. Ten se skládal ze zhruba 1,5 km dlouhého stoupání do kopce a poté řady cviků zaměřených především na dynamiku a rychlost.

    Na řadě byla pauza, která byla rozdělena časem pro oběd. Další tréninkovou dávkou byla hala, kde se hrál fotbal a flórbal.  Pro marody a rekonvalescenty byla k dispozici posilovna. Druhá pauza byla uťata večeří a následně regenerací v podobě sauny a vířivky. Do tohoto procesu byl také v pátek vložen pobyt v bazénu a v sobotu squash.

    K celodennímu rozptýlení byl k dispozici stolní tenis, kulečník a jiné drobné aktivity. V sobotu byl také na programu bowling a o nepřestávajících hazardních činnostech (poker, karty, ruleta, keno) pořádaných především A. Matyáskem netřeba hovořit. Celkově můžeme soustředění považovat za velice vydařené, což snad dokážeme již tuto sobotu proti Jíkvi a především příští týden v úvodním mistrovském utkání v Libici.

    Závěrem bych rád poděkoval několika jedincům či předmětům, které sloužili k pobavení kolektivu. Jedná se o červený kužel, Mourka, Fritze s Hansem a model 7 XP.

Zpět