Všejany - Sloveč 3:0, (2:0)

25.10.2008 20:14

Po prohře z Bobnic v minulém kole jsme doma přivítali předposlední Sloveč a chtěli jsme tedy na domácím hřišti napravit předchozí zaváhání. Do sestavy se vrátil D. Král, avšak ze základní sestavy nedorazil M. Kubín.

Zápas začal s řadou nepřesností na obou stranách a spíše v chodícím tempu. Oba týmy měly spíše náznaky šancí. Poté však M. Mádle skvělým centrem za obranu našel F. Krátkého a ten hlavou přehodil brankáře - 1:0. O chvíli později prodloužil F. Krátký hlavou míč na M. Suttera, ten obešel brankáře a zakončil na 2:0. Tímto gólem ale začala série neproměněných vyložených šancí. Ještě v prvním poločase A. Matyásko zlikvidoval samotný únik hostoujícího hráče.

Druhý poločas byl z naší strany mnohem výraznější. Koncovka nás však připravila o lepší výsledek. Sami před brankářem, či dokonce prázdnou brankou, byli postupně F. Krátký, P. Bouška, V. Rybář, V. Bárta a M. Sutter. Jediný, kdo rozvlnil ve druhém dějství síť a potěšil tak několik fanoušků, byl M. Mádle, když se uvolnil přez dva hráče a překonal i brankáře - 3:0. I v této půli se zaskvěl A. Matyásko, když vyrazil střelu hostů z besprostřední blízkosti. Zápas to nebyl nikterak pohledný, ale důležité je, že doma zůstaly 3 body.

 

Jméno

Post

Góly ŽK ČK Střídání
A. Matyásko      B - - - -
D. Král O -  - - 1
T. Šáfr O - - - -
A. Vrbka O - - - -
L. Šuk O - - - -
M. Sutter Z Góly - -
J. Říha     Z - - - -
M. Mádle Z Góly - - -
V. Bárta Z - - - -
P. Bouška Ú - - - -
F. Krátký Ú Góly - - -
V. Rybář S - - 1

Zpět