Všejany - Sány 7:0, (5:0)

11.10.2008 20:02

Po vítězství v Křinci jsme chtěli bodový zisk potvrdit rovněž doma. Soupeřem nám byly Sány, které na nás v tabulce ztrácely jeden bod.

První poločas začal vzájemným oťukáváním bez výrazných šancí. Až poté stoper hostí trefil napadajícího M. Suttera a ten v samostatném úniku obstřelil brankáře - 1:0. O chvíli později zahrál M. Mádle výborně rohový kop a F. Krátký s přehledem zavěsil - 2:0. S góly se poté roztrh pytel a další na sebe nenechal dlouho čekat. P. Bouška svým důrazem přetlačil stopera i brankáře a skóroval do prázdné branky - 3:0. Poté M. Sutter ze strany centroval a F. Krátký zkušeně zakončil již na rozdíl čtyř branek - 4:0. Poslední poločasové slovo si vzal T. Šáfr, když tečovanou střelou zvýšli náskok již na 5:0.

Druhý poločas načal brankou P. Bouška, když využil výborného vysunutí od T. Šáfra, obelstil stopera a zvýšil na 6:0. Poslední branku celého utkání vsítil M. Mádle, kdy po centru V. Rybáře zakončil ze vzduchu do prázdné branky - 7:0. Po vynikajícím výkonu jsme snad odčinili předchozí domácí zaváhání a naprosto po zásluze získali 3 body.

 

 

Jméno

Post

Góly ŽK ČK Střídání
A. Matyásko      B - - - -
J. Říha O -   - -
M. Kubín O - - - -
A. Vrbka O - - - -
L. Šuk O - - - 2.
M. Sutter Z Góly - - -
T. Šáfr     Z Góly - - -
M. Mádle Z Góly - - -
V. Bárta Z - - - -
P. Bouška Ú GólyGóly - - -
F. Krátký Ú GólyGóly - - 1.
V. Rybář S - - - 1.
J. Vašák S - - - 2.

Zpět