Všejany - Poděbrady 1:3, (1:1)

17.09.2008 13:09

První bodovou ztrátu na domácím hřišti pro nás znamenalo utkání se Slovanem Poděbrady. První problém nastal již před začátkem zápasu, kdy bylo k dispozici pouze 11 hráčů. Šest jich z různých důvodů chybělo.

První půli jsme nezačali dobře, soupeř potrestal naší pasivitu a z ojedinělé akce vstřelil první branku - 0:1. Hrát jsme začali až 15 minut před koncem prvního poločasu, obzvláště když F. Krátký zpracoval centrovaný balon z rohu, posunul na J. Řehoře a ten prostřelil klubko hráčů 1:1. Ve zbytku poločasu jsme soupeře přehrávali, avšak bez brankové příležitosti.

Druhý problém nastal v poločasové pauze, kdy pro obnovené svalové zranění nemohl pokračovat L. Michl. Druhá část klání začala obdobně jako první, soupeř držel míč na kopačkách a šel do vedení z proměněné "penalty" - 1:2. My jsme se snažili Poděbrady přetlačit i v početním oslabení, ale to se nám nedařilo. Byl to naopak soupeř, který využil brejk a zvýšil své vedení - 1:3. Do konce zápasu se již nic nestalo, a tak jsme poprvé doma podlehli.

Všejany - Slovan Poděbrady 1:3, (1:1)

branky: Jan Řehoř

karty: Tomáš Šáfr (ž)

sestava: Jan Doležal - L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Šuk - V. Rybář, T. Šáfr, M. Sutter, V. Bárta - F. Krátký, J. Řehoř

Zpět