Velenice - TJ Všejany 1:3, (1:1)

21.12.2010 18:23

 

    V posledním mistrovském zápase letošního roku jsme vyjeli na hřiště našeho tabulkově nejbližšího souseda, kterého jsme mohli v případě výhry přeskočit. Souboj čtvrtého s pátým měl překvapivě vlažné tempo. To podpořila i řada nepřesností na obou stranách. Skóre se tak pohlo, až když se vydal dopředu L. Michl, míč si vyměnil se spoluhráčem a jeho přihrávka před branku skončila po několika dotecích v brance. Soupeř spoléhal na své rychlé útočníky, které hledal nakopávanými balony. Tento styl se mu vyplatil při vyrovnání na 1:1.

    Nutno přiznal, že Velenice byla po celý zápas nebezpečnějším celkem a zvláště druhý poločas patřil spíše jí. O to překvapivější byl nakonec vítězný gól P. Boušky. Ten nejprve hodil aut na D. Ďurače, míč převzal J. Vašák a jeho chytrou přihrávku mezi beky zúročil náš kanonýr o tyč ve vedení. S touto brankou také narostl tlak soupeře a hra připomínala čekání na vyrovnání. Zvláště když se ihned po svém střídání zranil T. Šáfr a my dohrávali v deseti. Rozhodnutí přišlo po nejméně čekané situaci zápasu. Asi jen náš brankář A. Matyásko z tréninků věděl, čeho je A. Vrbka schopný s míčem na vlastní polovině. Teď to ví i brankář Velenice, jehož střela našeho předstopera z vlastní poloviny překvapila a po odrazu skončila pod břevnem. Připsali jsme si tedy šťastné tři body a zimu strávíme na skvělé čtvrté příčce. 

branky: L. Michl, P. Bouška, A. Vrbka

Sestava: A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk – M. Sutter, J. Říha, M. Mádle, J. Vašák – P. Bouška (T. Šáfr), A. Michl (D. Ďurač)

Zpět