TJ Všejany - Opočnice 3:5, (1:3)

15.10.2010 06:38

    Po sérii dobrých výsledků, kdy jsme ve čtyřech zápasech po sobě nepoznali přemožitele, jsme přivítali družstvo Opočnice, která nezachytila úvod soutěže a krčila se na spodku tabulky s jedním bodem

    O tom, že na tyto pozice nepatří, nás přesvědčila již v prvním poločase. Přitom úvod nám vyšel výborně. Již po 2 minutách hry se řítil sám na branku P. Bouška, ve vápně byl faulován a sám také penaltu proměnil. Ovšem o chvíli později soupeř srovnal z rohového kopu a náš nemastný výkon do poločasu ztrestal ještě dvakrát a pokaždé po standartní situaci. Nejprve tečovaný míč A. Matyásko vyrazil a dobíhající hráč ho poslal do sítě a poté si M. Kubín vstřelil vlastní branku. A to nás ještě od dalších branek uchránil svými zákroky A. Matyásko a míč, směřující do prázdné branky, vykopl A. Vrbka.

    Do druhého poločasu jsme vstoupili rovněž dobře a skóre jsme snížili po souhře F. Krátkého a P. Boušky, který akci zakončil přesně k tyči. Jenže když už jsme soupeře zmáčkli a čekalo se na náš vyrovnávající gól, tak opět ze standartní situace hosté udeřili a zápas rozhodli ihned po našem rozehrání, kdy nepochopitelně jediný hráč prošel celé hřiště. O snížení se ještě z rohového kopu postaral F. Krátký. Prohospodařený a odchozený první poločas nás tedy stál všechny body.

branky: P. Bouška 2, F. Krátký

karty: M. Mádle (ž), L. Michl (ž)

Sestava: A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk – M. Sutter, J. Říha, T. Šáfr, M. Mádle – P. Bouška, V. Rybář (F. Krátký) .

Zpět