TJ Všejany - Křinec 4:1, (0:0)

15.10.2010 06:41

 

Po zatopení křineckého hřiště se otočilo pořadatelství a tak jsme hráli opět na domácí půdě. Utkání bylo velice důležité, protože stejně jako minulé kolo Opočnice, tak i Křinec měl jediný bod. Od úvodu klání jsme byli lepší, ale dlouho jsme tuto převahu nedovedli vyjádřit gólově. První poločas byl charakteristický velkým počtem nepřesností, které nás připravovaly o jasné šance. V řadě okamžiků jsme postupovali „dva na jednoho“, ale špatnou přihrávkou jsme své příležitosti sami zhatili. První dějství tedy skončilo nerozhodně.

Z kraje toho druhého jsme se konečně dočkali vstřelené branky. Akci rozehrál L. Suk na J. Říhu, který vyslal T. Šáfra samotného na branku a ten brankáře obstřelil – 1:0. O chvíli později rozehrál rohový kop perfektně J. Vašák a J. Říha využil své výšky k navýšení náskoku. To soupeře rozložilo a my tak postupovali do otevřené obrany. Další branka padla po dlouhém balónu od T. Šáfra, který M. Sutter hlavou poslal na nohy P. Boušky a pro toho již nebyl problém obejít brankáře a zavěsit. Poslední branku si připsal J. Řehoř, to když po přihrávce P. Boušky sám postupoval na branku hostí a lobem rozvlnil síť počtvrté. V závěru ještě hosté zaznamenali z rohového kopu čestný úspěch a připravili tak A. Matyáska o premiérové čisté konto v této sezóně.

branky: T. Šáfr, J. Říha, P. Bouška, J. Řehoř

A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk – M. Sutter (J. Řehoř), T. Šáfr, J. Říha, V. Rybář (J. Vašák) – P. Bouška, A. Michl (D. Ďurač)

Zpět