TJ Všejany - Kněžice 1:1, (1:1)

21.09.2010 09:00

    Těžký los na úvod soutěže nám v rámci čtvrtého kola přihrál soupeře z Kněžice. Ta se v loňské sezóně prezentovala zřejmě nejpohlednějším fotbalem a tuto roli potvrdila i v sobotním odpoledni.

    Průběh prvního poločasu patřil našemu protivníkovi. Ten držel míč na svých kopačkách a ukazoval svou kvalitu. První vážnější šance skončila na tyči, v té druhé jsme však nedokázali uklidit míč do bezpečí, a tak skončil v naší síti. Tento stav nás na chvíli utlumil a my jsme se pouze bránili. Novu sílu nám do těla vlila standartní situace, kterou ze zhruba 25 metrů zahrával A. Vrbka a míč výstavně uklidil do horního rohu branky. Po další kněžické tyči byl tedy poločas 1:1.

    V tom druhé do třetice zvonila naše branková konstrukce, ale jinak jsme vyložené šance měli pouze my. S protivníkem jsme vyrovnali krok a tlačili se do útoku. Rozhodnout jsme mohli v závěru zápasu. Zhruba 10 minut před koncem se sám před brankářem objevil F. Krátký, ale stejně jako o pět minut později P. Bouška ve stejné šanci vedení na naší stranu nestrhl. Zápas tedy skončil spravedlivou remízou, která je velice cenná vzhledem ke kvalitě soupeře, předvedené hře a zejména bojovnému výkonu všech zúčastněných, který jistě ocení i na všejanské poměry početné publikum, kterému za návštěvu a velice pěknou atmosféru děkujeme.

branka: A. Vrbka

karty: L. Suk (ž)

Sestava: A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk – M. Sutter, J. Říha, M. Mádle (J. Řehoř, V. Rybář) A. Michl – P. Bouška, D. Ďurač (F. Krátký)

Zpět