Městec Králové B - Všejany 3:2, (0:1)

07.09.2008 21:12

První venkovní utkání na půdě Městce pro nás probíhalo nad očekávání dobře. Bohužel jsme nezvládli koncovku utkání a odjeli tak s nulou.

V první půli byl aktivnější domácí tým, avšak bez vážnějších šancí. My jsme číhali spíše na brejky. Jeden se povedl zhruba po půlhodině hry, kdy L. Michl dlouhou přihrávkou našel M. Suttera, který v samostatném úniku se štěstím obstřelil brankáře - 0:1.

Druhý poločas začal nátlakem hostí, ale ve předu jsme byli stále nebezpeční. První šance P. Boušky zazvonila o tyč, poté výborně A. Vrbka našel V. Rybáře, ten posunul na F. Krátkého, který s přehledem zakončil na 0:2. Tento stav platil až do 75. minuty. Poté dorazil míč do brány hráč domácím a nasadil svému družstvu křídla. O pár minut později ještě přistál míč na tyči, o chvíli déle však již bylo srovnáno na 2:2. Ve vypjatém závěru domácí dokonali K.O. a po centru z boku strhli vítězství na svou stranu - 3:2. Můžeme říci, že domácí celek byl lepší, ale po bojovném výkonu jsme si minimálně bod zasloužili.

Městec Králové B - Všejany 3:2, (0:1)

branky: M. Sutter, F. Krátký

karty: T. Šáfr, V. Bárta (ž)

sestava: J. Doležal - L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Šuk - D. Král (J. Řehoř), T. Šáfr, M. Sutter, V. Bárta (V. Rybář) - P. Bouška, F. Krátký

Zpět