Lipník - TJ Všejany 1:7, (1:3)

21.12.2010 18:21

Nejpovedenější podzimní utkání jsme odehráli na blízkém Lipníku. Domácí jsme jednoznačně přehráli a přivezli si tak drtivé vítězství. Úvodní pomalé tempo rozhýbal P. Bouška, který vystihl špatnou malou domů a míč předložil do prázdné branky F. Krátkému. Po chvíli zahrával trestný kop M. Mádle na hlavu T. Šáfra, ten balon vrátil před branku, kde ho do prázdné sítě poslal M. Sutter. Snížení přišlo poté, co se útočník domácích dostal přihrávkou mezi naši obranu a sám před brankářem skóroval. Dvoubrankové vedení nám vrátil A. Michl, který po přihrávce M. Suttera pokračoval v gólech do prázdné branky. Do poločasu ještě předvedl první z dvou výborných zákroků A. Matyásko, když střelu domácích bravurně vyrazil na tyč.

Druhý poločas se rozhodl ve dvou momentech. Nejprve si míč postupně vyměnili P. Bouška, V. Rybář a M. Mádle, posledně zmíněný ještě udělal kličku brankáři a poslal míč jak jinak než do prázdné branky. A druhý moment byl opět na našem brankáři, který střelu směřující pod břevno perfektně vyrazil tentokrát na horní část brankové konstrukce. Za chvíli následovala přihrávka M. Suttera na P. Boušku, který se řítil sám na branku a nezaváhal. Poslední dvě trefy si připsal střídající J. Vašák, nejprve vystihl špatný odkop domácího brankáře a poslal míč střelou z vápna za jeho záda a poslední sedmý gól přišel po pěkné kombinaci, přesném centru V. Rybáře a gólové hlavičce nejmenšího hráče na hřišti.

karty: T. Šáfr (ž)

branky: J. Vašák 2, F. Krátký, M. Sutter, A. Michl, M. Mádle, P. Bouška

A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, T. Šáfr, L. Suk (J. Vašák) – M. Sutter, M. Mádle, J. Říha, A. Michl – P. Bouška, F. Krátký (V. Rybář)

 

Zpět