Křinec - Všejany 2:4, (1:2)

05.10.2008 19:55

Na půdu posledního Křince jsme jeli s nutností získat tři body. Po dobrém začátku jsme totiž vinou série proher klesli těsně nad sestupové příčky. Pěkný trávník, plná lavička a velké odhodlání nás však hnali dobředu.

Začátek patřil spíše domácím, kteří měli častěji míč na kopačkách. My jsme soupeře přehrávali především rychlostně a rychlou, krátkou kombinací. První úder měl na triku P. Bouška, ten vyhrál na půlce souboj, zatáhl ho až do šestnáctky, uvolnil se a střelou k tyči načal skóre zápasu - 0:1. Křinec odpověděl zanedlouho. Samostatný únik potrestal hráč brankou - 1:1. Poté si vzal slovo sváteční střelec V. Bárta a stálo to za to. Ranou z hranice velkého vápna nedal domácímu brankáři šanci - 1:2. Poté jsme měli několik šancí na zvýšení náskoku, avšak žádnou jsme nevyužili.

Druhý poločas jsme začali aktivně my. Převahu jsme korunovali vstřelenou brankou. P. Bouška poslal přihrávku na M. Suttera, ten vyhrál souboj se stoperem a samostatný nájezd zakončil brankou - 1:3. O snížení se postaral proměněnou penatlou útočník domácích - 2:3. Po slabší desetiminutovce a poté několika šancích rozhodl T. Šáfr. Míč k němu doputoval po ose Sutter-Říha-Krátký, ten balon skvěle podržel a vysunul T. Šáfra do samostatného nájezdu a ten s přehledem obstřelil brankáře - 2:4. Po kvalitním výkonu a vůli po vítězství jsme si vítězství zasloužili a odvážíme si tedy potřebné tři body.

Jméno

Post

Góly ŽK ČK Střídání
A. Matyásko      B - - - -
J. Říha O - - -
M. Kubín O - - - -
A. Vrbka O - - - -
L. Šuk O - - - -
M. Sutter Z Góly - - -
T. Šáfr     Z Góly -
M. Mádle Z - - 3.
V. Bárta Z Góly - - 1.
P. Bouška Ú Góly - - 2.
F. Krátký Ú - - -
J. Vašák S - - - 1.
V. Rybář S - - - 2.
J. Řehoř S - - - 3.

Zpět