Křinec - Všejany 2:2, (1:2)

24.08.2009 19:45

    V úvodu nové sezony jsme se představili na hřišti Křince. Z různých důvodů chybělo několik hráčů a někteří proto museli nastoupit i přes zdravotní komplikace. Kvůli zdravotním důvodům nemohl hrát P. Bouška, L. Michl, J. Řehoř a pomalu se vracející A. Michl. Kvůli školním povinnostem nebyl přítomen ani J. Říha. M. Kubín s T. Šáfrem zápas odehráli se značným sebezapřením.

    První půle patřila herně rozhodně domácím. Od začátku nás zatlačili na naší polovinu a vytvářeli si řadu šancí. Témeř jistým gólům několikrát zabránil buď brankář A. Matyásko a nebo mu často vypomohli L. Suk či M. Kubín. Chvíli před koncem však byli všichni krátcí na centr z pravé strany a soupeř rázem vedl. Netrvalo však dlouho a Křinec byl pro změnu krátký na našeho F. Krátkého a dlouhý aut T. Šáfra, který po hlavičce našeho záložníka znamenal vyrovnání. Ještě do poločasu jsme domácí dokonale zaskočili. To M. Sutter z přímého kopu našel V. Rybáře, který nás stehnem poslal do vedení.

    Druhá půle již zdaleka nepřipomínala tu první. Soupeř nevěděl jak na nás a jeho pokusy končili buď na naší obraně, nebo v zámezí. Tato část zápasu připomínala čekání na náš vydařený brejk a rozhodnutí o výsledku. To mohlo přijít po dvou dalekonosných pokusech A. Vrbky. Nejprve jeho střelu ze šibenice vytáhl brankář domácích a poté se jeho projektil dokonce otřel o tyč. Vše se změnilo zbytečnou penaltou, kterou domácí hráč proměnil a posadil své mužstvo opět do sedla. Ze své územní převahy Křinec vyprodukoval jednu velkou příležitost v nastaveném čase, tu však A. Matyásko bravurně zneškodnil a my si tak vezeme bod za remízu 2:2.

sestava: A. Matyásko - V. Bárta, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk - M. Sutter, F. Krátký, T. Šáfr (J. Matyásko), M. Mádle (D. Král) - D. Ďurač, V. Rybář

branky: F. Krátký, V. Rybář

karta: V. Bárta (ž)

Zpět