2. kolo Všejany - Budiměřice 3:1, (0:0)

31.08.2008 14:04

 

Výborný vstup do nové soutěže jsme potvrdili i ve druhém kole. Přivítali jsme Budiměřice, které v úvodu vyhráli na domácím hřišti 5:1. Pro zranění či jiné důvody chyběli J. Doležal, M. Kubín, A. Michl, L. Michl.  Na lavičku usedl po zranění D. Král a M. Mádle, který však kvůli svalu do utkání rovněž nezasáhl.

První poločas byl k vidění pouze opatrný fotbal s řadou nepřesností a soubojů, žádnou vážnější šanci nepřinesl. Do kabin se tudíž šlo za nerozhodného stavu - 0:0.

Druhý poločas začal obdobně, Budiměřice nás v úvodu přitlačili na naší polovinu a nám se nedařilo podržet balon. Změna přišla, když do útoku přišel F. Krátký. Společně s P. Bouškou vypracovali první branku, kdy výborně napadali a F. Krátký poslal míč podél brankaře hostí 1:0. O chvíli později si oba hráči role vyměnili. F. Krátký výborně hlavou přiťukl k osamocenému spoluhráči z útoku a ten nedal střelou k tyči brankáři šanci 2:0. Chvíli před koncem však po faulu zahrávali hosté pokutový kop a snížili na 2:1. Naše vítězství však potvrdil P. Bouška, který v souboji jeden na jednoho obešel stopera a poslal míč do protipohybu brankáře 3:1.

Všejany - Budiměřice 3:1, (0:0)

branky: P. Bouška 2, F. Krátký

sestava: A. Matyásko - A. Vrbka, T. Šáfr, F. Krátký, L. Šuk - V. Rybář, V. Bárta, M. Sutter, J. Matyásko - P. Bouška, J. Řehoř (D. Král)

Zpět