18. kolo Všejany - Vrbice 3:1, (1:0)

07.05.2009 17:55

    Na pátý pokus jsme se konečně dočkali první jarní výhry. Soupeřem nám byla v tabulce třetí Vrbice, které jsme vítězstvím 3:1 oplatili loňskou vysokou porážku. Tentokrát chyběli tři hráči, ke zraněnému A. Michlovi se minulý zápas přidal také A. Vrbka a pro mimofotbalové povinnosti nepřijel náš nejlepší střelec F. Krátký.

    Zápas byl podobný tomu minulému domácímu. Převládal boj o každý kus hřiště s nakopávanými míči. Do vedení jsme mohli jít z kraje zápasu, kdy aut T. Šáfra dopravil do branky P. Bouška, ale gól nebyl uznán pro předchozí faul. S radostí jsme tedy museli počkat až chvíli před konec prvního dějství. To zahrál P. Bouška rohový kop tvrdě na první tyč, kam si naskočil J. Říha a poslal míč pod břevno - 1:0.

    Druhý poločas začal podobně jako první skončil. Míč se dostal na pravé straně k M. Sutterovi, ten ho poslal rovněž na přední tyč, k ní se tentokrát naběhl T. Šáfr a z první překonal brankáře hostí podruhé - 2:0. Pár minut po naší brance se dočkal i náš soupeř. To když se balon dostal za naší obranu a útočník nezaváhal - 2:1. Poslední slovo jsme však měli opět my. Po záhrání standartní situace se k odraženému míči dostal J. Vašák a poslal nás znovu do dvoubrankového vedení. To jsme udrželi až do konce a vyhráli tedy 3:1.

Jméno

Post

Góly ŽK ČK Střídání
A. Matyásko      B - - - -
L. Michl OP - - - -
M. Kubín OS - - - -
T. Šáfr OS Góly - - -
L. Šuk OL - - - -
M. Sutter ZP - - - 3
J. Říha    ZS Góly - - -
M. Mádle ZS - - - 2
V. Bárta ZL - - - 1
P. Bouška Ú - - - -
D. Ďurač Ú - - -
V. Rybář S - - -

3

J. Vašák S Góly - - 2
J. Matyásko S - - - 1

Zpět