Všejany - Sloveč 3:0, (2:0)

20.04.2010 21:02

    V pořadí již třetí domácí utkání se celku TJ Sokola Všejany vydařilo. Hostili na svém trávníku mužstvo Slovče, které patří mezi slabší soupeře a tak jasným cílem domácích fotbalistů byl zisk všech tří bodů, čímž by zase trochu uklidnili své fanoušky a trochu tak oddálili blamáž v podobě umístění na sestupových příčkách.

    Do utkání vstoupil domácí celek dobře, když po 10 minutách hry otevřel skóre domácí A. Michl. Mužstvo Všejan mělo po celou dobu utkání patrnou převahu, kdy hosté zahrozili snad jen třikrát z brejkových situací. Domácím fanouškům zatrnulo jen deset minut před koncem první půle, kdy rozhodčí neodpískal jasný penaltový zákrok na Mádleho a následnou rozvíjející se protiakci soupeře rázně ukončil kapitán týmu Všejan Šáfr, který tvrdým, ale čistým direktem poslal hostujícího hráče až za postraní čáru. Následně za to vyfasoval k překvapení všech červenou kartu a jeho start v důležitém klání v Budiměřicích je značně ohrožen. Ještě před koncem prvního poločasu ale uklidnil všechny fanoušky a i domácí hráče Bouška, který převzal kapitánskou pásku a svým velice dobrým výkonem, který korunoval gólem na 2:0, nasměroval tým Všejan k výhře.

    Do druhé půle domácí tým vstoupil zcela koncentrovaně, ač v počtu deseti hráčů, převzal plně taktovku utkání a po druhé brance znovuobrozeného kanonýra A. Michla, který pečetil stav utkání na 3:0 pro domácí tým, pohodlně dokráčeli pro zisk tří bodů.

Branky: A. Michl 2x, Bouška

TJ Sokol Všejany: A. Matyásko – L. Michl, Kubín, Šáfr, Říha – Bárta, Mádle, Ďurač (Suk), Rybář (Řehoř) – A.Michl, Bouška

Napsal V. Bárta (tiskový mluvčí, manager pro styk s veřejností, vedoucí marketingového oddělení)

Zpět