Všejany - Rožďalovice 1:3, (1:1)

09.09.2010 18:35

Novou sezónu jsme zahájili na domácím hřišti s rezervou Rožďalovic. Do utkání jsme vstupovali v dosti oslabené sestavě. Chyběli dlouhodobě zraněný V. Bárta, jen na lavičce byl vracející se M. Mádle a den před utkáním se zranil A. Vrbka. Z jiných důvodů chyběli J. Vašák a F. Krátký, takže museli nastoupit J. Řehoř a D. Ďurač, kteří rovněž nebyli zdravotně zcela v pořádku.

V celém utkání měli míč pod kontrolou zejména hosté, kteří daleko lépe kombinovali. Vedení se ujali po naší standartní situaci, kdy využili rychlý brejk a útočník uklidil míč do poloprázdné branky. Naše odpověď přišla zanedlouho, kdy T. Šáfr našel dlouhým autem A. Michla, který míč prodloužil za sebe, kde čekal P. Bouška a do prázdné branky vyrovnal na 1:1. Zbytek poločasu se již nic důležitého nestalo.

Ten druhý pokračoval ve stejném duchu, jako předchozí. Hosté kombinovali a my jsme se snažili čekat na jejich chybu. Tu ovšem až do 80. minuty nikdo neudělal. Ve zmíněném čase však náš soupeř rozehrával přímý kop a tečovaný míč skončil v naší síti. V té době jsme již vrhli vše do útoku a rozhodnutí přišlo v závěrečných chvílích, kdy opět střela z přímého kopu skončila na břevně a následně jí hosté doklepli do prázdné branky.

branka: P. Bouška

karty: P. Bouška (ž), A. Michl (ž)

Sestava: A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, J. Říha, L. Suk – V. Rybář, J. Říha, J. Řehoř (D. Ďurač), M. Sutter – P. Bouška, A. Michl  

Zpět