Všejany - Křečkov 2:1, (2:0)

09.09.2010 18:38

Druhý podzimní zápas, opět na domácím hřišti, jsme odehráli proti Křečkovu, tedy týmu, se kterým jsme předešlou sezónu bojovali o udržení se v soutěži. K utkání již byl připraven M. Mádle a A. Vrbka, avšak tentokrát chyběl A. Matyásko, tudíž do brány musel, jinak záložník, M. Sutter.

Celý zápas připomínal spíše boj a zejména z naší strany panovalo nad předvedenou hrou zklamání. V prvním poločase jsme však byli o kousek lepší než náš soupeř a svou převahu jsme také dokázali zúročit. První branku jsme vstřelili po závaru ve vápně hostí, kdy se k balonu dostal P. Bouška a posunul nás do vedení. Těsně před koncem prvního dějství se opět P. Bouška uvolnil a křížnou střelou z hranice vápna navýšil náš náskok.

Jak důležitá to byla branka, se ukázalo druhý poločas. Hosté začali hrát mnohem aktivněji a začali nám nepříjemně zatápět. Jejich první dvě velké šance po rohových kopech skončili těsně nad brankou, ovšem snížení se dočkali po pokutovém kopu. Rozhodnout o naší výhře mohl D. Ďurač, který se krásně uvolnil a postupoval zcela sám na brankáře hostí, ovšem svou šanci nepochopitelně zazdil střelou nad. I přesto jsme těsné vedení uhájili a v zásape si tak připsali důležité, ubojované tři body.

branky: P. Bouška 2

karty: D. Ďurač

M. Sutter – L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk – J. Říha, J. Řehoř (D. Ďurač), T. Šáfr, M. Mádle – P. Bouška (V. Rybář), L. Michl

 

Zpět