TJ Všejany - Vrbice 3:0, (2:0)

15.10.2010 06:42

 

    Druhý celek tabulky se představil na našem hřišti v rámci osmého kola. Roli tabulkově lepšího celku však nepotvrdil a my si připsali cenné tři body. Základ k jejich zisku položil po dvaceti minutách hry P. Bouška, který po přihrávce F. Krátkého, v samostatném nájezdu přehodil brankáře. Když za dalších deset minut opět F. Krátký posadil centr na hlavu A. Michla, jeho premiérová  branka v tomto ročníku znamenala dvougólové vedení. Před koncem poločasu nás ještě stihl podržet A. Matyásko, který gólový přímý kop vytlačil mimo tyče.

    Druhý poločas se Vrbice logicky snažila své manko smazat, ale žádnou velkou příležitost si nevypracovala. My jsme číhali na možné brejky a jeden také vyšel. J. Vašák se uvolnil podél lajny a jeho přesný centr poslal P. Bouška pár minut před koncem zápasu do protipohybu brankáře a završil tak povedené odpoledne. Sérii tří domácích zápasů jsme tedy zakončili vítězstvím a připravili si dobrou pozici pro zbytek podzimní části. Svou roli zvládl na výbornou také V. Bárta, který byl nucen převzít praporek asistenta rozhodčího za chybějícího F. Šáfra.

branky: P. Bouška 2, A. Michl

karty: M. Mádle (ž), J. Říha (ž)

Sestava: A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, T. Šáfr, L. Suk – M. Sutter, J. Říha, M. Mádle (J. Řehoř), A. Michl (J. Vašák) – P. Bouška, F. Krátký (D. Ďurač)

Zpět