TJ Všejany - Rožďalovice B 1:4, (0:1)

07.04.2010 14:47

Bohužel, výsledek utkání mezi domácím celkem Všejan a rezervou Rožďalovic zdaleka neodpovídá předvedené hře utkání, které bylo k vidění v sobotu dne 3. 4. 2010 od 16:30.

Domácí tým nastoupil po vydařeném vstupu do jarní části sezony, kdy si poradil s týmem Křince 4:0, ve velkém odhodlání získat na domácím trávníku další tři body a zúročit tak kvalitní zimní přípravu. Hra v úvodu utkání byla zcela vyrovnaná, kdy si oba soupeři vytvořili pár slibných příležitostí ke vstřelení branky. Bohužel se domácímu celku nepodařilo udržet v první polovině zápasu čisté konto, když 5 minut před koncem poločasu hostující hráč proměnil pokutový kop, který byl nařízen po hře rukou M. Kubína v pokutovém území.

 Druhá polovina utkání se nesla ve snaze domácího týmu výsledek otočit, ale bohužel přišel krutý trest ze strany soupeře, kdy hráči Rožďalovic proměnili sporně nařízenou standardní situaci a zvýšili tak svůj náskok již na dvě branky. Naopak tento okamžik hráče Všejan vyburcoval k ještě lepšímu výkonu, kdy svým presingem a důrazem v herních situacích takřka nepustili soupeře na svoji polovinu hřiště. Všechno bylo korunováno vstřelením branky Kubína, který se po rohovém kopu nejlépe zorientoval před vápnem soupeře a dobře mířenou střelou dal domácímu celku naději slibného výsledku a zisku alespoň bodu za remízu.

Nakonec se projevila herní vyzrálost soupeře, který s vypětím všech sil ustál obrovský tlak domácího celku a patnáct minut před koncem přidal po brejku třetí gól, který domácí hráče zcela po psychické stránce eliminoval.

Po této obdržené brance se domácí tým už na nic převratného nezmohl a naopak inkasoval v závěru zápasu ještě čtvrtý přesný zásah.

Branka Všejan: M. Kubín

Sestava Všejan: Matyásko – Michl L., Kubín, Šáfr, Říha – Bárta, Mádle (Řehoř), Vrbka, Rybář (Suk) – Michl A., Bouška

Napsal V. Bárta (tiskový mluvčí, manager pro styk s veřejností, vedoucí marketingového oddělení)

Zpět