TJ Všejany - Jíkev 5:0, (2:0)

21.12.2010 18:22

    Závěrečný zápas na domácím hřišti v tomto roce jsme sehráli proti, v té době vedoucí, Jíkvi. Soupeř, jemuž vadilo snad vše, co se dalo i nedalo zkritizovat si od nás ale domů odvezl pět branek a padl na druhé místo.

    Utkání začalo opatrně a šance nepřicházely ani na jedné straně. Až když brankář Jíkve promáchl malou domů a míč chytil do rukou, tak se k nepřímému kopu postavil A. Vrbka a tečovanou ranou nás poslal do vedení. To těsně před poločasem navýšil P. Bouška, když si poradil s vysokým míčem od A. Michla i obranou hostí a podél brankáře dal na 2:0.

    Druhý poločas začal tlakem našeho soka, ten ale definitivně otupila nejhezčí akce zápasu. Začala u L. Michla, který míč posunul podél lajny na J. Říhu, ten přesným centrem našel na zadní tyči P. Boušku, jenž míč „z voleje“ zavěsil pod břevno. To už hráči Jíkve definitivně nezvládli a uchýlili se k slovním urážkám, čímž si pomohli k červené kartě a dokonání proslulého „bůra“. Ten přišel, když M. Sutter obešel bránícího hráče a pod sebe namazal J. Vašákovi, který z úrovně penalty rozvlnil síť počtvrté. Závěrečná branka přišla opět po centru M. Suttera, který do branky „donesl“ na břiše V. Rybář. Po jasném vítězství jsme mohli a také si vychutnali potlesk od početné návštěvy – děkujeme!!!

branky: P. Bouška 2, A. Vrbka, J. Vašák, V. Rybář

karty: M. Mádle (ž)

Sestava: A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk – M. Sutter, J. Říha, M. Mádle (J. Vašák), A. Michl (J. Řehoř) – P. Bouška, F. Krátký (V. Rybář)

Zpět