TJ Všejany - Hradčany 2:0, (2:0)

21.12.2010 18:20

    Zápas s Hradčany znamenal přímý souboj mužstev se stejným počtem bodů. Protihráči přijeli s vědomím čerstvého přemožitele lídra z Velenice, ale úvod dějství patřil pouze nám. První branka přišla přibližně po 15 minutách hry, kdy P. Bouška poslal balon za obranu na M. Suttera, který sám před brankářem nezaváhal a poslal míč podél něj. O pár minut později přihrál Sutterovi tentokrát A. Michl, ten ho zatáhl do vápna, kde byl faulován a P. Bouška nařízenou penaltu proměnil 2:0. Do konce prvního poločasu jsme si ještě vytvořili dvě velké příležitosti, v nichž se ocitl F. Krátký. V té první se mu povedlo prostřelit brankáře, ale míč směřující pod břevno rukou vytlačil jeden z obránců. To však rozhodčí nepostřehl, tak jsme zahrávali pouze roh. O chvíli později P. Bouška vybojoval míč na hostujícím brankáři, posunul ho na F. Krátkého, ale ten před brankou, ve které stál opět jen jeden z obránců, trefil pouze tohoto hráče. Poločas tak skončil 2:0.

    Druhé dějství bylo poznamenáno především vzrůstajícími emocemi na straně našeho soupeře, a tak jedinou fotbalovou parádou zaujal P. Bouška, když se přibližně 5 metrů za vápnem opřel do odraženého balónu a jeho výstavní rána zalomcovala břevnem.

branky: M. Sutter, P. Bouška

karty: A. Vrbka (ž), M. Kubín (ž)

 

Sestava: A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk – M. Sutter (V. Rybář), J. Říha, T. Šáfr, A. Michl (M. Mádle) – P. Bouška, F. Krátký (J. Vašák)

Zpět