Stružák 2009

15.07.2009 00:09

Na turnaj ve Struhách jsme jeli obhajovat loňské druhé místo. Ve velké konkurenci jsme nakonec obsadili 6 místo z 12 zúčastněných. Týmy byly nalosovány do třech skupin, ve kterých se utkaly systémem každý s každým. Našimi soupeři byl tým Bílý balet, složen ze směsi hráčů z krajských soutěží, několikanásobný vítěz, obhájce prvenství a nakonec i první tým letošního ročníku. Dále pak tým z Lysé nad Labem a výběr místních spíše neaktivních hráčů. Skupinu jsme začali bezbrankovou remízou s Lysou, dále jsme prohráli s Bílým baletem 1:5, když jedinou branku si dal soupeř sám. V posledním zápase jsme zvítězili vysoko 6:0, o branky se postarali: Bouška P. 2, Říha J., Sutter M., Bárta V. a opět jedna vlastní.

Do čtvrtfinále jsme postoupili díky horšímu skóre až ze třetího místa. V něm jsme změřili síly s divizní Dobrovicí, v jejíž barvách se představil někdejší hráč Sparty se zkušenostmi z Ligy mistrů - Jan Flachbart. Přesto jsme gólem M. Suttera do vedení a téměř polovina utkání patřila nám. Své šance jsme však nezužitkovali a soupeř zápas otočil na 1:4.

V soubojích o umístění již šla fotbalovost mimo a hlavním cílem klání bylo dohrát turnaj bez zranění a s úsměvem. Nejprve jsme tedy porazili další z místních výběrů a v souboji o páté místo jsme utrpěli vysokou porážku od Rejšic, které postoupili do A. třídy.

 

 

Zpět