Sezóna začala tříbodově

24.08.2008 18:58

V úvodním střetnutí sezóny nás nečekal lehký soupeř. Zavítala k nám Libice, která ještě předminulý rok hrála nejnižší krajskou soutěž. Do utkání tedy vstupovala v roli favorita.

Úvod zápasu nepřinesl žádné šance, ty nastaly až po přímém kopu soupeře, který skončil na tyči naší branky. Poté jsme již začali hrozit my. Nejprve branka P. Boušky nebyla uznána pro ofsajd. O chvíli později A. Michl překopl z malého vápna branku, dále střela P. Boušky skončila na tyči a do třetice vzájemný souboj vyhrál i brankář hostí, když vyrazil hlavičku k tyči. Branku jsme vstřelili až chvíli poté, kdy P. Bouška střelou kousek za vápnem obstřelil brankáře. O pár minut později si opět ten samý hráč naběhl na centr z boku a zvýšil na 2:0. Těsně před poločasovým hvizdem šel sám na branku F. Krátký a s přehledem poslal míč k tyči - 3:0. 

Druhý poločas už se tolik zajímavých věcí v šestnáctkách neodehrálo. My jsme se snažili hrozit především z brejků, ale ani jeden jsme gólově nedotáhli. O čisté konto jsme přišli až v poslední chvíli zápasu, kdy hlavičkující hráč hostí připravil A. Matyáska o čisté konto.

Všejany - Libice 3:1 (3:0)

branky: P. Bouška 2, F. Krátký

karty: M. Sutter (ž)

sestava: A. Matyásko - T. Šáfr, M. Kubín, A. Vrbka, L. Šuk - V. Bárta (V. Rybář), M. Mádle, M. Sutter, A. Michl (J. Matyásko) - P. Bouška, F.Krátký (J. Řehoř)

Zpět