Městec B - Všejany 3:3, (3:1)

09.09.2010 18:40

První podzimní výjezd stál opravdu za to. Zápas nabídl vše, co může fanoušek i hráč chtít. Přibližně stovka diváku vytvořila na městeckém hřišti na amatérskou úroveň nevídanou kulisu, dohromady šest branek, pohledný fotbal a velký návrat do zápasu od našeho týmu. Letos poprvé se dostavili všichni hráči, kteří mohli, a na výkonu to bylo hned znát.

Divoký úvod patřil překvapivě nám, avšak naší aktivitu mělo utnout brzké vedení domácích, kteří se prosadili z pokutového kopu. Jenže o chvíli později jsme si zopakovali vyrovnávací branku z prvního letošního klání. T. Šáfr našel dlouhým autem A. Michla, ten míč převzal a jako na podnose ho předložil P. Bouškovi, který se sám před brankářem nemýlil. To uběhlo jen 7 minut od úvodního hvizdu. Od této chvíle se hrál ofenzivní fotbal na obě strany. Bohužel, jak řekl rozhodčí utkání, my hráli a soupeř dával branky. Tu na 2:1 vstřelil, když obelstil naší špatně postavenou obranu a další těsně před poločasem po velkém závaru.

Druhý poločas byl však úplně o něčem jiném. Ještě více jsme „přitlačili na pilu“ a vytvářeli si daleko více šancí. Snížení přišlo po akci P. Boušky, který se protlačil přes obranu domácích a po zemi uklidil míč k tyči. To všechny hráče nastartovalo a v tu chvíli existovalo na hřišti jediné mužstvo. Aktivita se vyplatila. Kdo jiný, než P. Bouška byl faulován ve vápně a z penalty zkompletoval hattrick. Bylo cítit, že oba celky chtějí urvat tři body. Hrálo se nahoru dolů, avšak své dvě další dobré šance jsme už nevyužili. Z parádního utkání, ve kterém za soupeře nastoupilo dohromady 6 hráčů místního „A“ mužstva – aktuálně prvního celku okresního přeboru, jsme si tedy přivezli bod. Pokud tento výkon dokážeme zopakovat, mají se domácí fanouš ci na co těšit.

branky: P. Bouška 3

karty: M. Kubín (ž)

A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, T. Šáfr, L. Suk (F. Krátký) – V. Rybář (D. Ďurač), J. Říha, J. Řehoř (J. Vašák), M. Sutter – A. Michl, P. Bouška

Zpět