Druzí v Dymokurech

11.08.2008 20:25

První přátelská utkání jsme sehráli na Dymokurském turnaji. Původní rozvrh pro čtyři mužstva narušilo Nové Místo, které se nedostavilo. Hrál tedy nakonec každý s každým. V prvním zápase porazili domácí Dymokury Týnec nad labem. Ve druhém zápase již nastoupilo naše mužstvo s Týncem. Ve vyrovnaném utkání nám v prvním poločase pomohlo břevno a poté jsme soupeře začali přehrávat. Proměněnou penaltou jsme se dostali do vedení a druhý poločas již čekali na chyby soupeře. To se také vyplatilo a přidali jsme druhou branku a zaslouženě zvítězili 2:0.

Všejany - Týnec n. Labem 2:0 (1:0)

branky: Sutter M. (pen.), Řehoř J.

sestava: Matyásko A. - Krátký F., Šáfr T., Aubrecht O., Král D. - Rybář V., Sutter M., Mádle M., Bárta L. - Řehoř J., Matyásko J.

O první místo jsme se tedy utkali s domácím celkem. Ten měl ze začátku územní převahu, kterou přetavil v gól svou první šancí. Vinou několika zranění a malého počtu hráčů jsme v první půli nekladli příliš odpor a podlehli 0:3. Druhý poločas jsme z velké části dohrávali v deseti lidech, přesto jsme byli schopni několikrát soupeře ohrozit. Po snížení na 1:3 jsme měli dvě dobré šance, přičemž jedna skončila na tyči. Soupeř však potrestal jeden ze svých brejků a vyhrál 4:1. Za odhodlaný výkon se však nemusíme stydět.

Dymokury - Všejany 4:1 (3:0)

branka: Rybář V.  

sestava: Doležal J. - Krátký F., Šáfr T., Aubrecht O., Král D. (Matyásko A.) - Rybář V., Sutter M., Mádle M., Bárta L. - Řehoř J., Matyásko J.

Zpět