Budiměřice - TJ Všejany 1:1, (0:1)

21.09.2010 09:01

    Druhý zápas na hřišti soupeře jsme odehráli v Budiměřicích. Do něj jsme vstoupili bez našeho kanonýra P. Boušky, kterého dlouhodobě trápí břišní svalstvo. Úvod nám vyšel perfektně, když ihned z kraje zápasu převzal J. Říha míč od A. Michla, každý včetně brankáře předpokládal, že bude postupovat sám na branku, avšak Říha se rozhodl pro lob z 25 metrů, který zapadl pod „víko“. Tento moment nás značně povzbudil a byli jsme lepším celkem. Ještě lépe se nám mělo hrát o 20 minut déle, kdy T. Šáfr prošel až před branku, kde byl faulován a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil M. Sutter, ale svou střelu nasměroval trestuhodně nad branku. Od této chvíle se dění zcela otočilo. Domácí nás přitlačili a postupně se dostávali do šancí, i když jsme poločasové vedení udrželi.

    V druhém dějství pokračoval tlak Budiměřic. Z naší ojedinělé šance A. Michl vstřelil branku, ale ta nebyla pro útočný faul uznána. Poté však byl v našem vápně sražen unikající útočník a soupeř se na rozdíl od nás z penalty nemýlil. Očekával se velký tlak domácích, který přišel a vyznamenat se musel A. Matyásko, který nás ve dvou velkých šancích uchránil od branek. Rozhodnout utkáni jsme mohli nakonec my. V posledních deseti minutách jsme si vytvořili dvě velké příležitosti. Nejprve se po centru ocitl před brankářem zcela sám J. Vašák, ale jeho střelu brankář vytěsnil na roh. Stejně tak dopadla hlavička V. Rybáře z rohu malého vápna. Z venkovního zápasu jsme si tedy přivezli bod, který bychom před zápasem brali, ale vzhledem k vývoji utkání, je spíše ztrátou.

branka: J. Říha

karty: J. Říha (ž), L. Suk (ž)

A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, A. Vrbka, L. Suk – M. Sutter, T. Šáfr, J. Říha (V. Rybář), M. Mádle – D. Ďurač (J. Vašák), L. Michl

Zpět