Bobnice - TJ Všejany 1:0, (0:0)

21.12.2010 18:19

Ani v dalším střetnutí s celkem z Bobnic jsme nedokázali přetnout naše trápení ve vzájemných duelech. Naprosto vyrovnané utkání, které od úvodu spělo k nerozhodnému výsledku, rozhodla až závěrečná minuta.

Výše zmíněné vystihuje celý průběh klání. V prvním poločase si ani jeden tým nepřipravil žádnou vyloženou příležitost a celé dějství se odehrávalo mezi šestnáctkami. Hra byla plná nepřesností a oba celky se uchýlily k dlouhým nakopávaným míčům a následným soubojům.

Druhá část utkání kopírovala tu úvodní. S tím rozdílem, že přišlo i pár šancí. A v těch jsme se objevili pouze my. Tu první vybojoval P. Bouška, který se protáhl kolem obránce podél lajny a míč poslal na malé vápno J. Řehořovi, jeho střelu však obrana zblokovala. V té druhé se ocitl P. Bouška, když z boku šel sám na branku, ale s jeho střelou z úhlu si brankář poradil. Když už zápas končil, přišla střela z vápna od domácího útočníka, která zapadla přesně k tyči. Ihned po rozehrání přišel hvizd rozhodčího a my tak odjeli s nulou.

karty: L. Michl (ž), T. Šáfr (ž)

A. Matyásko – L. Michl, M. Kubín, T. Šáfr, L. Suk – M. Sutter (V. Rybář), T. Šáfr, J. Říha, J. Vašák (J. Řehoř) – P. Bouška, A. Michl

Zpět