13. kolo Křečkov - Všejany 0:2, (0:0)

15.11.2008 20:10

V závěrečném kole jsme zavítali na půdu Křečkova, který byl pouhé tři body za námi. Jelikož se jednalo o poslední podzimní zápas, nebylo se třeba šetřit a chtěli jsme odevzdat veškeré zbylé síly.

Utkání na těžkém terénu začalo opatrně a úvodní vyrovnanost sil narušilo až vyloučení M. Mádleho přibližně po 20 minutách hry. To nabudilo domácí hráče a ti nás přikovali na naší polovinu. Z územního tlaku si však žádnou vážnější příležitost nevypracovali, stejně tomu tak bylo i na straně druhé, tudíž první poločas skončil bez branke.

Ten druhý začal stejně, avšak my jsme začali podnikat nebezpečné brejky. Jeden se povedl, když si P. Bouška poradil s obranou domácích a obstřelil i brankáře - 0:1. To soupeře trochu nahlodalo a i přes svůj tlak si stále nedokázal vytvořit žádnou vážnější šanci. Na druhé straně zaváhal brankář v souboji s V. Rybářem, ten ho přetlačil a poslal míč do branky - 0:2. Poté přišla jediná větší branková příležitost domácích, to se před A. Matyáskem zjevil útočník zcela osamocen, ale náš brankář mu skokem pod nohy šanci zmařil. Do konce zápasu se již nic podstatného nestalo a tudíž si odvážíme vydřené tři body.

 

Jméno

Post

Góly ŽK ČK Střídání
A. Matyásko      B - - - -
J. Říha OP -   - -
M. Kubín OS - - - -
T. Šáfr OS - - -
L. Šuk OL - - - -
P. Bouška ZP Góly - - -
V. Bárta    ZS - - - 1
M. Mádle ZS - - -
M. Sutter ZL - - - -
F. Krátký Ú - - - 2
V. Rybář Ú Góly - - -
J. Vašák S - - -

1

J. Matyáško S - - - 2

Zpět